woensdag 25 september 2013

Dag 20 Orlando (tweede dag)

Lonely days turn to lonely nights
You take a trip to the city lights
And take the long way home
Take the long way home

(R. Hodgson/R. Davies)


Het plan was eigenlijk om op onze laatste dag een bezoek te brengen aan Sea World maar helaas hebben we dat, na het bekijken van de weersvoorspellingen, moeten schrappen. Het journaal gaf vanochtend aan dat er regen en storm op komst was. Op de site van Sea World hadden we al gelezen dat ze daar vanwege het slechte weer shows hadden moeten annuleren en dus hebben we maar weer een 'indoor evenement' opgezocht. De Florida Mall is met voorsprong het grootste winkelcentrum dat we ooit gezien hebben, je kunt daar letterlijk verdwalen. Marianne wilde nog op zoek naar een Amerikaans jeans merk dat in Nederland redelijk duur en dus zijn we maar een dagje gaan shoppen en hebben verder rustig aan gedaan.

Morgenavond vliegen we eerst naar Detroit om daar over te stappen en vervolgens naar Amsterdam te vliegen, hopelijk komen we daar vrijdag in de loop van de middag aan. Het is een mooie reis geweest door de Southern States. In totaal hebben we 3032 mijl gereden, wat neer komt op ongeveer 5154 kilometers. We hebben dus veel kilometers gemaakt maar ook veel gezien onderweg. We merken nu echter wel dat de laatste dagen ook de vermoeidheid gaat toeslaan en dus zal het ook wel weer lekker zijn om straks thuis te komen. Morgenochtend om 11.00 uur uitchecken uit ons hotel hier en dan een deel van de dag nog zien door te komen voordat we om 15.30 uur hier de auto weer moeten inleveren. De ontvangst van Internet op onze hotelkamer werkt niet en dit stukje heb ik nu net in de hotellobby gemaakt. Het is dus ons laatste bericht van deze vakantie. We danken iedereen voor de belangstelling voor ons weblog en jullie reacties en we hopen jullie binnenkort in Nederland weer te zien of te spreken. Tot dan.

Once there was a way, to get back homeward
Once there was a way, to get back home

(Lennon/McCartney)


1 opmerking:

  1. Het was weer een genot om jullie weblog te lezen en weer een bewijs dat Edward een hele mooie carriere als schrijver of reporter heeft misgelopen. Een hele goede en veilige reis naar huis en hoop dat alles voorspoedig gaat.

    BeantwoordenVerwijderen